Skip to main content

Velike, epske zabave zahtijevaju veliko, epsko planiranje! Potrebna je luda organizacija, par opičenih dama i savjet stručnjaka.

MEP-ovci zabavljaju na djevojačkim zabavama diljem Lijepe naše i regije. Nakon 5 godina, znamo kako prirediti ludu i dinamičnu djevojačku. Doma, u klubu ili gdje god želite! Vi okupite ekipu, a mi ćemo vam pomoći s ostatkom.

Bilo da ste buduća mlada, kuma, najbolja prijateljica ili bilo tko od uzvanica, mi imamo resurse koji će vam pomoći u pokretanju zabave.

Sastavili smo plan koji je zabavan, originalan i jednostavan za slijediti. Pronađite najbolje ideje za djevojačku zabavu, igre koje nisu isfurane, najbolje DIY savjete i još mnogo toga.

KAO PRVO!

Jedan od najslađih aspekata tuluma je gradnja uzbuđenja. Počnite sa najbrijavanjem cura da ćete napraviti najluđu djevojačku ikad. Kako kažu, misli postaju realnost… Također, možete graditi uzbuđenje slanjem smiješnih GIFova i linkova sa FB, u grupi na Whatsappu prije velikog dana, noći ili vikenda.

Pošaljite im gif vrućeg MEP-ovca i otvorite tu temu, khm, zabave za odrasle.

Tražite igre za djevojačku koje nisu dosadne? Što kažete na ovu igricu sa bacanjem ******. Šalimo se, ali bilo bi zanimljivo to poslati u grupu i vidjeti tko je možda stvarno zainteresiran za takve igre.

Toliko za sad!

Pogledajte u idućem postu – 10 koraka za najbolju djevojačku ikad!

Bookirajte Nastup

Upit Za Ponudu

Dodatne Informacije:

HAK Aplikacija: https://map.hak.hr/?lang=hr&s=mireo;satellite;mid;I;8.60;2;0;;1


Kada radite okviran izračun troška prijevoza pomnožite sa 2 ..odlazak + povratak.

Ako ste zadovoljni našom ponudom i okvirnim troškom nastupa i prijevoza, molimo vas ispunite ostale informacije za ponudu/račun.

Informacije Za Ponudu/Račun:

Za sva pitanja, nazovite nas na broj ili nam se javite na mail.

UVJETI PLAĆANJA

Agencija “Performer Studio” izdaje ponudu za organizaciju događanja. Avans po financijskoj ponudi, ovisno o izabranom paketu uplaćuje se na žiro račun broj HR9123400091110762275. Uplata će se izvršiti najkasnije 7 dana nakon izdavanja ponude.

UVJETI OTKAZA

–  U slučaju otkaza od strane Klijenta unutar 7-1 dana prije eventa: ne vraćamo uplaćeni avans.

–  U slučaju otkaza od strane Organizatora unutar 7-1 dana prije eventa: povrat 100% uplaćenih sredstava.