Skip to main content

Ako niste čuli, raspisali smo natječaj za nove Stripere i Topless Konobare koji bi se trebali priključiti timu početkom ožujka mjeseca, godine gospodnje dvi tisuće i sedamnajste. Veliku pažnju među studentima i nezaposlenima privukao je oglas tajanstvene agencije ”MEP”. Nakon što su shvatili da se traže Striperi, mnogi su ismijavali i vrijeđali, dok su žene većinom slavile.

Drage naše žene, s pravom ste slavile! Iako su nam oglasi bili skidani sa interneta, derani sa stupova, pljuvani i ismijavani, mi smo uspjeli naći put do srca naših kandidata.

Prijavio se poveći broj onih koji znaju kako spojiti ‘ugodno s korisnim’.

Nakon što su kandidati dobili upute, obavili sve razgovore i pripreme krenula je jednomjesečna edukacija. Naš koreograf #Neven mukotrpno je radio kako bi gomilu mišićavih kipova pretvorio u senzualne, seksi rasplesane Stripere.

Ovim putem još jednom se zahvaljujemo #Nevenu! ❤️

Nakon odrađene početne plesne edukacije usljedila je dugo isčekivana audicija. Kandidati su dobili zadatak da sami osmisle koreografiju s glazbenom podlogom i kostimom te prezentiraju to pred stručnim žirijem sastavljenim od Velikog šefa a.k.a Big Boss, Male šefice a.k.a Bossy i dva starija člana a.k.a Legendarni Duo a.k.a Diego i Adam.

Neki uspješno, a neki neuspješno, kandidati su ‘muški’ odradili audiciju. Neke je ‘pojela’ trema, a neki su pojeli nju. Da ne duljimo, trojica su prošla audiciju. Njihovi nadimci su Zyzzi, Marvel i Borg.

POGLEDAJTE NJIHOVE PROFILE <

Ovim putem, još jednom čestitamo prolaznicima i želimo im srdačnu dobrodošlicu u grupu!

Kandidati koji nisu prošli imati će priliku opet pristupiti na natječaj kojeg ćemo raspisati A.S.A.P.! Do tada, svi zainteresirani mogu se prijaviti i ostaviti nam kontakt i fotografije na: muskierotskiperformeri.com/audicija/

A sada jedan ozbiljni zaključak.

Ugodno smo iznenađeni s brojem prijavljenih kandidata. To nam govori da se u društvu mijenja svijest o striperima. Nadamo se da će se nastaviti pozitivni tijek širenja vidika i da će se na nas napokon gledati onako kako se i mi sami vidimo.

Iš, iš stereotipi i predrasude.

Među našim redovima su dečki različitih profila…od tate dvoje djece preko jarana iz BiH do superduper talentiranog plesača – i oni su puno više od samih nabildanih obrijanih majmuna u tangama!

Super motivirani krećemo u pohod na nastupe za Dan žena i spremni ulazimo u #sezonu!

Pratite naše najnovije nastupe, fotografije, videe i još mnogo toga na: web.facebook.com/stripericroatia

 

Bookirajte Nastup

Upit Za Ponudu

Dodatne Informacije:

HAK Aplikacija: https://map.hak.hr/?lang=hr&s=mireo;satellite;mid;I;8.60;2;0;;1


Kada radite okviran izračun troška prijevoza pomnožite sa 2 ..odlazak + povratak.

Ako ste zadovoljni našom ponudom i okvirnim troškom nastupa i prijevoza, molimo vas ispunite ostale informacije za ponudu/račun.

Informacije Za Ponudu/Račun:

Za sva pitanja, nazovite nas na broj ili nam se javite na mail.

UVJETI PLAĆANJA

Agencija “Performer Studio” izdaje ponudu za organizaciju događanja. Avans po financijskoj ponudi, ovisno o izabranom paketu uplaćuje se na žiro račun broj HR9123400091110762275. Uplata će se izvršiti najkasnije 7 dana nakon izdavanja ponude.

UVJETI OTKAZA

–  U slučaju otkaza od strane Klijenta unutar 7-1 dana prije eventa: ne vraćamo uplaćeni avans.

–  U slučaju otkaza od strane Organizatora unutar 7-1 dana prije eventa: povrat 100% uplaćenih sredstava.