Skip to main content

Svi smo se barem jednom zapitali: Što da radim za sljedeći rođendan? I također, svi znamo kako to na kraju završi: počastiš prijatelje, nacugaš se, pojedeš tortu i odeš još jednom poskrivećki pogledati kakve poklone si dobio/la. Sve je to već pomalo dosadno, ali stoji. Mi ćemo pomoći vam osvježiti taj stari rođendanski recept sa zabavnim ‘diy’ idejama. Donosimo nekoliko primjera ‘diy’ dekoracija za uređenje prostora kako bi očarali sve uzvanike i par recepata za one koji vole alkohol unositi i kroz hranu. Sigurni smo da će vam ove ideje pomoći u stvaranju rođendanske zabave o kojoj će se pričati!

 1. Neka bude svjetlo! – Ping Pong lampice 

 

Prvo što će uzvanici primijetiti na ulasku je ugođaj izazvan osvjetljenjem. Priušti im odmor za oči s ovim prekrasnim toplo-žutim kuglicama svjetla. Vidi instrukcije.

2. Konfeti u balonima 

 

Jedan veliki balon ili više malih – na tebi je izbor! Ova jeftina stvarčica super izgleda i jednostavna je za napraviti. Pročitaj instrukcije!

 3. Čašice za Lučice

 

Uhvati se farbanja i napravi prekrasne nježne čašice za lučice na ovaj način!

 4. Ukrasi od svilenog papira

 

Svileni(Tissue) papir možeš pronaći u svim Hobby art dućanima. Prilagodljiv je pa se od njega mogu napraviti raznovrsni ukrasi. Pročitaj jednu od ideja!

 5. Gigantske svjećice

 

Napravi ogromne svjećice i ofarbaj ih kako želiš. Za pravi ‘glam’ rođendan savjetujemo da ih pospeš šljokicama raznih boja. Budi kreativna – Pročitaj osnovne upute.

 6. Blještavi nadstolnjak

 

S konfetima se stvarno može svašta! Iako ti treba hrpetina neće te puno koštati. Sve što još trebaš je ljepilo i možeš napraviti čuda. Pročitaj upute!

 7. Još malo konfeta!

 

Velike površine poput zidova osvježi s nabacanim konfetima. Također, možeš izmisliti natpis i ispisati ga na zidu pomoću konfeta. Pogledaj upute!

 

A sada, HRANA!

Provjerite recepte za tipične rođendanske obroke – Od slanih zalogajčića do ‘pijanih’ torti. Bilo da si čokoljubac ili voćni tip, složili smo izbor od nekoliko ‘po nama’ najukusnijih torti (s dodatkom alkohola).

Prvo, slasni pizza zalogajčići. Pogledaj recept!

 

Zatim, zagrijavanje uz poznate ‘cupcakese’…

Za ljubitelje jagoda i Margarita koktela – UPUTE.

 

Za fanove serije ‘Sex&City’ i popularnog Cosmopolitan pića – UPUTE.

 

I na kraju, voćna i čokoladna ‘pijana’ torta…

 1. Gin&Tonic Torta s limetom

 

2. Čokoladna torta od crnog vina

 

Za stvaranje savršene atmosfere potreban je velik trud, ali isplati se. Kada ste sve izradili, ispekli i smućkali pozovite jednog od naših seksi i umiljatih Topless konobara da vam pomogne s postavljanjem dekoracija i posluživanjem. Na ženskom rođendanu on će zasigurno biti ‘šlag na torti’!

Bookirajte Nastup

Upit Za Ponudu

Dodatne Informacije:

HAK Aplikacija: https://map.hak.hr/?lang=hr&s=mireo;satellite;mid;I;8.60;2;0;;1


Kada radite okviran izračun troška prijevoza pomnožite sa 2 ..odlazak + povratak.

Ako ste zadovoljni našom ponudom i okvirnim troškom nastupa i prijevoza, molimo vas ispunite ostale informacije za ponudu/račun.

Informacije Za Ponudu/Račun:

Za sva pitanja, nazovite nas na broj ili nam se javite na mail.

UVJETI PLAĆANJA

Agencija “Performer Studio” izdaje ponudu za organizaciju događanja. Avans po financijskoj ponudi, ovisno o izabranom paketu uplaćuje se na žiro račun broj HR9123400091110762275. Uplata će se izvršiti najkasnije 7 dana nakon izdavanja ponude.

UVJETI OTKAZA

–  U slučaju otkaza od strane Klijenta unutar 7-1 dana prije eventa: ne vraćamo uplaćeni avans.

–  U slučaju otkaza od strane Organizatora unutar 7-1 dana prije eventa: povrat 100% uplaćenih sredstava.