Skip to main content

Organizacija, organizacija i još malo organizacije! Bilo da si control-freak kuma ili flegmatična najbolja prijateljica, ovih 10 koraka će ti pomoći da stvoriš temelje za najbolju djevojačku ikad. Drži se koraka, dodaj malo mašte i kreativnosti i nećeš pogriješiti!

1. Gosti

Zabave za par najbližih prijateljica vs. za 20 podivljalih žena su jako različite okolnosti. Tvoja ekipa je sve – kada znaš tko dolazi, plan može teći opuštenije. Savjet: Provjeri koje uzvanice su tu da ti pomognu i olakšaju organizaciju, a koje su se došle samo zabaviti.

2. Budžet

Kad bi mlada samo znala da ćeš se za njenu djevojačku morati bavit i matematikom, uh!

Kako bi procijenila svoj budžet, odluči koliko novaca želiš potrošiti po osobi, onda taj broj pomnoži s brojem uzvanica i umnožak raspodijeli na kategorije poput hrane i pića, rekvizite, kostime, balone, dekoracije, poklon vrećice i stripere.

3. Tema

Možeš ići s klasičnom rozom temom ili biti malo kreativnija. Pokušaj s mladinom najdražom bojom, bojom godišnjeg doba ili s temom destinacije gdje se djevojačka održava. Budi odlučna u vezi teme, ona može jako utjecati na izgled prostora i općeniti doživljaj zabave.

4. Mjesto

Ako baš ne možeš priuštiti cijeloj postavi odlazak u Las Vegas, izvuci najbolje iz ponude u okolici. Razmišljaj otvorenog uma – klubovi, wellness, kuglanje, unajmljeni prostor, zabava kod kuće, limuzina…Izbor je velik!

5. Hrana i piće

Započni s namirnicama za koje znaš da mlada obožava, a ostatak ekipe se ne bi bunio da mora jesti – razmisli koja jela se mogu napraviti s tim namirnicama, a da ne narušavaju budžet. Jednostavno glavno jelo, torta ili desert i nezaobilazna meza je sve što ti treba. I naravno, ne zaboravi cugu.

6. Vrijeme

Smanji si stres i strku oko kuhanja i kupovine pomoću super platformi za organizaciju kao npr. trello.com i doodle.com. Možeš ih koristiti i za općenitu organizaciju, kao npr. za popis namirnica i cuge, za popis uzvanika itd..Zamisli kako je bilo našim prabakama planirati djevojačku :D.

7. Igrice

Dobre igrice – uspješna djevojačka. Na internetu možeš pronaći brda igrica za djevojačku s pripadajućim rekvizitima. Vjerovatno već znaš koje su igre isfurane, pa probaj biti kreativna i odvažna. Ako dobro poznaješ uzvanice, znaš što bi im se svidjelo, a što bi bilo dosadno ili ‘too much’.

8. Pozivnice

Pošalji pozivnice 4-6 tjedana prije i u njima navedi sve posebne upute koje si zamislila. Možeš se igrati i biti tajnovita – nemoj otkriti mjesto zabave, ali natukni temu i tako gradi uzbuđenje.

9. Pozornica

Uzmi u obzir mjesto gdje će uzvanice ostaviti torbe, jakne i stvari za sleepover. Hranu i piće stavi na ugodno i hladno mjesto. Prostor popuni s balonima, rekvizitima i dekoracijama. Pronađi mjesto u prostoru gdje ćete raditi grupne fotografije i posebno ga okiti, pazi da je osvjetljenje dobro za selfije.

10. TI!

Zapamti, poslije mlade – TI si kraljica večeri. Moglo bi se reći da si ti princeza :). U organizaciju uračunaj i vrijeme za svoje spremanje i šminkanje. Pokušaj izvesti cijeli plan s veseljem i užitkom, tako ćeš si smanjiti količinu stresa, a i bolje ćeš izgledati. Ne zaboravi se izludirati i zabaviti!

Bookirajte Nastup

Upit Za Ponudu

Dodatne Informacije:

HAK Aplikacija: https://map.hak.hr/?lang=hr&s=mireo;satellite;mid;I;8.60;2;0;;1


Kada radite okviran izračun troška prijevoza pomnožite sa 2 ..odlazak + povratak.

Ako ste zadovoljni našom ponudom i okvirnim troškom nastupa i prijevoza, molimo vas ispunite ostale informacije za ponudu/račun.

Informacije Za Ponudu/Račun:

Za sva pitanja, nazovite nas na broj ili nam se javite na mail.

UVJETI PLAĆANJA

Agencija “Performer Studio” izdaje ponudu za organizaciju događanja. Avans po financijskoj ponudi, ovisno o izabranom paketu uplaćuje se na žiro račun broj HR9123400091110762275. Uplata će se izvršiti najkasnije 7 dana nakon izdavanja ponude.

UVJETI OTKAZA

–  U slučaju otkaza od strane Klijenta unutar 7-1 dana prije eventa: ne vraćamo uplaćeni avans.

–  U slučaju otkaza od strane Organizatora unutar 7-1 dana prije eventa: povrat 100% uplaćenih sredstava.