ROĐENDANSKI PAKETI

CALVIN SHOW

Calvin Show je osmišljen kao kombinacija glume i laganog plesno – erotskog showa. Izvođač na zabavu dolazi kostimiran te glumom stvara efekt iznenađenja, nakon toga izvodi kratki erotski ples. Show ima prilagođenu koreografiju koja je prikladna je za obiteljske i korporativne evente. Savršeno kratko i slatko iznenađenje za slavljenicu!

Trajanje: 15 min

Izvođač: 1 Topless konobar

STRONG SHOW

Za one malo odvažnije, pripremili smo Strong Show! Izvođači prve i najatraktivnije grupe na Vašoj zabavi izvode ‘malo jači’ striptiz. Show traje duže, više se vidi, a opet nije uvredljiv. Sadrži temu i izvedbu sa koreografijom, i ide dalje od Calvin Showa. Kostimi idu od policajca, preko doktora do vojnika. 🙂
Napomena: Sve što treba biti pokriveno, ostati će pokriveno :D!

Trajanje: 15 – 20 min

Izvođač: 1 Striper

NAKED SERVICE

Naked Service paket je baš ono što piše da je – gola usluga! Dobro, nije baš gola…ali skoro :). Ovaj paket je kombinacija usluga Stripera i Topless konobara. Prvo se izvodi plesna točka, a zatim se izvođač baca na posluživanje i animiranje u kostimu Topless konobara. Savršena usluga za one dame koje na svoj posebni dan žele biti baš bezbrižne!

Trajanje: Ples – 15min/ Topless konobar – 2h

Izvođač: 1 Striper/Topless konobar

Bilo da slavite ili organizirate rođendan, doma ili u klubu – znate da je iznenađenje ono što diže zabavu! Dobra stara formula sa upadom seksi policajca je savršena za sve koji su se zasitili običnih rođendanskih zabava. Ukoliko se odlučite za jedan od rođendanskih paketa, ne morate se brinuti oko sitnica – Osim sebe, dečki donose i bukete cvijeća, torte i šampanjce na zabavu – po Vašem izboru!

 

Dinamika je ključ za dobru zabavu, a mi smo tu da vam pomognemo stvoriti super atmosferu! Striperi i Topless konobari izazivaju iznenađenje i smijeh gdje god da se nalaze. Bilo da želite striptiz, usluge topless konobarenja ili obadvoje, za Vas smo osmislili posebne kombinacije koje se nalaze u paketima. Također, na našem blogu možete naći odlične ideje za rođendanske zabave!