Najam Stripera + Odgovori na česta pitanja

Klijentice koje po prvi put unajmljuju stripera često nam se obrate s istim pitanjima: Koliko traje show? Mogu li birati kostime? I.. Kako će to sve izgledati?

Kako bi vam olakšali planiranje zabave i razjasnili nejasnoće, kroz kratke odgovore objasniti ćemo vam jednostavan proces rezervacije i odgovoriti na učestala pitanja.

Nastavite čitati i saznajte koje usluge nude naši erotski performeri i na kakvim sve eventima nastupamo. 🙂

 

Prvo što trebate napraviti jest razmisliti što želite, točnije što bi se svidjelo slavljenici ili budućoj mladoj. Hoće li ju više iznenaditi i nasmijati upad seksi policajca, vojnika, doktora ili možda Topless konobar?

Kada donesete odluku, slijedite ova 3 koraka za rezervaciju:

  1. Provjerite naše izvođače (Striperi – Topless konobari) i odaberite top 3 koja vam se najviše sviđaju kako bi mogli provjeriti njihovu dostupnost.
  2. Odaberite jedan od dostupnih paketa. Ukoliko se radi o rezervaciji samo Topless konobara, razmislite koliko izvođača želite na zabavi.
  3. Pošaljite upit s odabranim izvođačima i paketima, te datumom i mjestom nastupa na info@muskierotskiperformeri.com.

Odgovori na učestala pitanja

Koliko traje show? Trajanje show-a varira o odabranom paketu. Najkraći traje 15, a najduži 40 minuta. Topless konobari unajmljuju se na najmanje 2 sata.

Mogu li birati kostime? Možete! Ovisno o paketu kojeg odaberete, možete birati između kostima policajca, doktora, vojnika i/ili kauboja.

Kako će to sve izgledati? Nakon rezervacije izvođač prima nalog s informacijama o nastupu. Zatim stupa u kontakt s osobom koja je odgovorna za rezervaciju i nastup. Tada dogovarate detalje poput vremena dolaska, željene glazbe i kostima. Također, ukoliko imate posebne želje kako bi iznenađenje bilo još bolje, slobodno ih izrazite i dogovorite se s izvođačem.

Nakon dolaska Striperi izvode Strip show u trajanju ovisnom o odabranom paketu. Ako je duži od 15 minuta, izvođači mijenjaju kostime i načine izvedbe. Topless konobari su tu animiraju i pomažu, više o njihovim dužnostima možete pogledati u objavi Što radi Topless konobar.

Gdje sve nastupamo? Nastupamo na privatnim eventima poput djevojačkih zabava, rođendana i rastava, te klupskim i korporativnim eventima poput Ladies Night-a, koncerata, promocija i slično. Imamo bogato iskustvo nastupanja u raznim objektima, neki od njih su: noćni klubovi, hoteli, restorani, domovi za starije osobe, trgovački centri itd.

Koje sve usluge nudimo? Osim klasičnih usluga Stripera i Topless konobara, u ponudi imamo i Fire show performans, Go-go plesače, promotore i statiste te usluge Grill Boy-a (usluga majstora roštilja).

Nadamo se će vam naši odgovori biti od koristi. 🙂

Leave a Reply