PAKETI ZA DJEVOJAČKE

 

MINI START PAKET

Mini Start paket nudi sve što je potrebno za startanje jedne uspješne djevojačke zabave – muški striptiz show. Odaberite izvođača i.. Priprema, pozor, Mini Start!

Trajanje: 15min (1 izlazak)

Izvođač: 1 Striper

STANDARD PAKET

Ako ste naumili zaviriti u svijet MEP-ovaca, onda je ovo zasigurno paket za Vas. Takozvani, STANDARD PAKET je naš najtraženiji paket za djevojačke večeri. Odgovara svakom budžetu. Izvođač izvodi plesne točke, animira, stripa i slika se s obožavateljicama.

Trajanje: Ples – 1 h (2 izlaska)

DELUXE PAKET

Za dame kojima jedan mišičavac nije dosta, napravili smo POPULARNI DELUX PAKET. Striper izvodi plesnu točku, a Topless konobar animira i poslužuje: pjenušac,piće,finu hranu,slavljeničku tortu itd.
Ahh, može li još netko da nas hladi palminim listom? Naravno da može.

Trajanje: Ples – 30min // Topless konobar – 2h (po dogovoru i duže)

Izvođač: 1 Striper i 1 Topless konobar

UVAŽAVAMO I VAŠE POSEBNE ŽELJE

Po Vašoj želji možemo napraviti varijacije u paketima, npr. ukoliko želite više izvođača ili duže trajanje izvedbe. Samo pazite da ne ukočite vrat od okretanja, imati ćete dosta vremena da gledate sve mladiće.

 

Jedno je sigurno – niti jedna djevojačka zabava nije potpuna bez stripera! Prije velikog ‘DA’ i vječnog dobra&zla, mlada sigurno želi biti malo zločesta. Bilo da ste kuma ili najbolja prijateljica, na vama je da joj priuštite zadnji pogled na seksi nepoznato muško tijelo.

With great power comes great responsibility!

Organiziraš djevojačku zabavu? Pokušaj da napraviš dobar plan ti je sigurno stresan. Smiri se. Diši. Na našem blogu imamo za tebe puno ideja. One su rastavljene na četiri glavna elementa koja bi svaka djevojačka zabava trebala imati: ženskaste dodatke, dekadentnu hranu i piće, divlji party i.. posljednje, ali ne i manje bitno.. zgodne dečke. Naši mladići su istrenirani da plešu profesionalne erotske koreografije i odigraju koju zabavnu igru sa vama. Oni stižu u odličnoj kondiciji i sa odličnim stavom.