DIY – Uradi sam ideje za djevojačku!

“Ako želite nešto učiniti, morate to učiniti sami.” Reče jednom netko. 🙂

Pogledajte najbolje DIY ideje za djevojačku zabavu, raspištoljite se sa cirkonima, šljokicama i svim čarima Hobby art svijeta i napravite čuda svojim rukama.

Naši savjeti i linkovi od vas će napraviti pravog uradi sam majstora.

 

  1. Manikura

Donosimo vam dva načina kako napraviti super postaje za uređenje noktiju.

Prvi i jednostavniji način je da nabavite kvalitetne lakove boja koje se uklapaju u temu djevojačke, malo ih kostumizirate (ili čak personalizirate) i uživate u manikuri i pedikuri s prijateljicama.

Super članak o tome: Ideja za manikuru

Kako bi svoju DIY radionicu odveli na viši level, možete napraviti postaju za nokte gdje će uzvanice same raditi lak za nokte. Zvuči nevjerovatno? Ovo je savršeno za vještu i kreativnu mladu.

Trebati će vam puno posla da bi došli do cilja, ali kada na kraju vidite svoj sjajni i lijepi lak bit ćete jako ponosni na sebe. Vaše prijateljice i uzvanice će sigurno uživati i pričati o tome jako dugo.

Bez odugovlačenja, evo upute: How to make your own nail polish

 

 2. Tetovaže

Ako imate toliko opićenu ekipu koja će vas nagovoriti da napravite trajne tetovaže u ime djevojačke, bravo za vas! Ali, ako ste ipak malo plašljiviji, možete na sebe naljepiti smiješne i simpatične privremene tetovaže.

Okušajte se u izradi tetovaža: DIY tetovaže

Ili naručite pakete personaliziranih tetovaža: Costum tetovaže

 

3. Gumice za kosu

Svi imamo barem jednu kosatu prijateljicu (pravimo se da nismo ljubomorni na nju) kojoj uvijek pucaju gumice za kosu. Ovaj DIY će vam sigurno poslužiti ako namjeravate djevojačku provesti plešući u zagušljivom prostoru. Nedajte da vas znoj omete u zabavi.

Pogledajte kako napraviti slatke i praktične gumice za kosu: DIY gumice za kosu

 

      4. Baloni

Nijedna zabava nije potpuna bez balona (i stripera)! Nemojte samo kupiti obične balone – poigrajte se s flomićima i slatkim porukama za mladu.

DIY Balloon Wishes for the Bride-to-Be